Klubi i Badmintonit “Arberia” është klub sportiv i cili ka kategorite e femijeve qe garojne nen ombrellen e federates se Badmintonit te Kosoves.

Ai është krijuar në vitin 2018 me inciativën e arsimtarit të Edukatës Fizike Afrim Morina nga i cili edhe udhëhiqet. Klubi ka patur suksese të vazhdushme në garat kombëtare dhe ndërkombtare. Për më shumë mund t`i përcjellni aktivitet e klubit nëpërmjet faqës së Facebook-ut

Kamenica.Net - funksionon në kuadër të organizatës Kamenica regjistruar pranë Departamentit për OJQ me nr: 5119100-5 Ndalohet kopjimi i materialit / Kontakto në info@kamenica.net paraprakisht.